Romme Schilderwerken

Afbeelding 1Romme Schilderwerken is hét adres voor al uw schilderwerk met een garantie voor een hoge kwaliteit eindresultaat. En dat zowel voor binnen- als buitenschilderwerk en voor bedrijven en particulieren. In overleg met onze klant en door te werken met de beste producten en technieken komen we altijd tot het optimale resultaat.

Naast het schilderwerk verzorgen wij ook het plaatsen van glas en diverse wandafwerkingen, zoals behangwerk. Ook geven we een onderbouwd advies over de juiste kleur(en), de beste aanpak, het onderhoud van uw schilderwerk en eventueel de totale renovatie en/of restauratie.

 

Voorbewerking

Bij het schilderen van uw bedrijfspand of woning speelt een goede voorbewerking altijd een belangrijke rol. Vooral bij buitenschildewerk, omdat het Nederlandse klimaat het verfwerk zwaar belast. Door een goede voorbewerking kan de aan te brengen verflaag uw houtwerk nog beter beschermen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat oude verflagen goed verwijderd worden, eventueel houtrot gerepareerd wordt, glaslatten vervangen worden en beglazingskit vernieuwd wordt.

Watergedragen verfsystemen
Bij het binnenschilderen maken we gebruik van (wettelijk verplichte) watergedragen verfsystemen. Hierin is slechts een minimale hoeveelheid oplosmiddel verwerkt. Dat heeft zijn voordelen. Zo komen er bij het aanbregen van de verf bijna geen oplosmiddelen vrij. En dat is weer beter voor de mens én het milieu. Bovendien droogt de verf nog sneller en kunnen uw deuren en vensters dezelfde dag nog gesloten worden.

 

Voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.